نحوه ست کردن پرده با لوازم منزل
نحوه ست کردن پرده با لوازم منزل
یکی از دل مشغولیهایی که امروزه بانوان را درگیر خود کرده است ست کردن لوازم منزلشان مانند پرده، مبلمان، فرش و … متناسب با دکوراسون داخلی مورد نظر خود میباشد. انتخاب این لوازم و وسایل به دلیل اینکه دارای تنوع رنگی و مدلهای زیادی هستند کار بسیار دشواری است. به همین دلیل در ادامه این مطلب قصد داریم تا نحوه ست کردن پرده با لوازم منزل را برایتان شرح دهیم.
شناخت سبک دکوراسیون منزل خود
خوب است بدانید که دکوراسیون داخلی کاملا با مفهوم زیبایی رابطه مستقیم دارد ولی مفهوم زیبایی بسته به جغرافیا و مکان زندگی امکان دارد متغیر باشد. برای اجرا و انتخاب دکوراسیون داخلی به سلیقه افراد توجه ویژهای میشود و هر شخصی باید باتوجه به سلیقه خود سبکی را مشابه علایق خود است انتخاب نماید. شما در بدو ورود به منزلی، چیزی که بسیار زیاد نظرتان را جلب میکند سبک دکوراسیون داخلی سالن پذیرایی و پرده پذیرایی میباشد که مبنای اصلی دکوراسیون بوده و دیگر قسمتهای منزل طبق آن چیده میشود. بنابراین که در ادامه انواع سبک دکوراسیون داخلی را نام خواهیم برد.
- سبک معاصر یا امروزی
- سبک مدرن
- سبک روستیک
- سبک اسکاندیناوی
- سبک کلاسیک
- سبک بوهمین
- سبک صنعتی
اگر شناخت دکوراسیون داخلی برای شما کار دشواری است میتوانید از کارشناسان تیم پردکور کمک بگیرید.
ست کردن رنگ در دکوراسیون
امروزه موضوعی که در دکوراسیون داخلی منازل بسیار مورد توجه است تاثیر رنگهای مختلف بر روی روح و روان افراد میباشد؛ بنابراین باید در انتخاب رنگ مبلمان، رنگ و نوع پرده مدرن ، نحوه رنگ آمیزی دیوارها و نوع نقش و نگار فرشها دقت کنید زیرا همه باهم میتوانند محیط و جوی پر از اضطراب و سنگینی را ایجاد و یا برعکس آرامش و راحتی را منتقل کنند.
انتخاب پالت مناسب برای دکوراسیون منزل و لوازم آن کار بسیار راحتی نمیباشد. برای انتخاب رنگ مناسب برای ست کردن وسیلهها در دکوراسیون داخلی خود باید به نکاتی توجه نمایید که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
- انتخاب پالت رنگ مناسب
- توزیع اصولی رنگها در محیط
- توجه به میزان نور موجود در فضا
- توجه به انتخاب رنگ زمینه محیط
- دنبال کردن رنگ سال برای به روز بودن
- استفاده از رنگهای خنثی برای زیبایی بیشتر
- در نظر داشتن رنگ دیگر لوازم محیط مورد نظر
پرده یکی از عنصر روح بخش منزل
در هنگام انتخاب و خرید لوازم منزلتان باید توجه ویژهای به رنگ آنها داشته باشید بنابراین درصورتی که سبک مورد نظر شما مینیمال است و از رنگهای خنثی و روشن در مبلمان و دیوارهایتان استفاده شده بهتر است برای روح بخشیدن به دکوراسیون سالن پذیرایی، رنگ پردهها را شاد انتخاب نمایید ولی توجه داشته باشید برای داشتن فضای چشمگیر، درصورت داشتن فرشی با رنگ شاد این عمل توصیه نمیشود. افرادی که عاشق نور خوشید هستند میتوانند از رنگهای زرد و سفید در مدلهای پرده مدرن، پرده پانچی پذیرایی ، پرده پلسه و… استفاده نمایند زیرا که با وجود این رنگهای در پرده نور خورشید به خوبی به داخل خانه هدایت میشوند.
انتخاب یک رنگ واحد برای پرده و کوسنهای مبل
اگر شما هم جز آن دسته از افراد هستید که تمایل دارند رنگ دیوارها و سقف سفید باشد به شما توصیه میکنیم برای از بین بردن حس کسالت، یکنواختی و بی روحی موجود در فضا از یک رنگ پرجلوه، شاد و جیغ برای پرده، کوسن و یا فرش منزلتان انتخاب نمایید. ولی دقت فرمایید که رنگها دقیقا یکسان نباشند تا میتوانید در همان توناژ رنگی ولی کمرنگتر و پررنگتر استفاده کنید.
هماهنگی رنگ پرده، فرش، مبلمان در سبک کلاسیک
برای آن دسته از افراد که به دنبال سبک دکوراسیون کلاسیک و گرفتن حس آرامش از آن محیط هستند و تمایلی به داشتن سبکی مدرن ندارند توصیه میشود تا از پرده کلاسیک در تنالیته رنگهای گرم استفاده کنید همچنین میتوانید از این رنگ در جزئیات فرش و یا مبلمان خود نیز استفاده نمایید. در سبک کلاسیک برای عمق دادن به فضا تمام رنگها در بافتها و شکلهای مختلف میتوانند در منزل شما تکرار شوند. در این صورت فضای کلاسیک زیبایی را میتوانید در منزل خود تجربه کنید . در صورت تمایل به داشتن فضای صمیمانه تر بهتر است تا ازپردهها و فرشهای طرح دار در دکوراسیون منزل تان استفاده کنید و همچنین میتوانید پرده هایتان را از پارچههای طرح دار و شلوغ انتخاب و خریداری نمایید ولی به علت طرح دار بودن از یکی از رنگهای خنثی منزلتان برای رنگ پرده استفاده کنید.
نوع پرده و مدل کنار زدن آن
یکی از مواردی که ممکن است کمتر کسی در انتخاب پرده و ست کردن آن با دکوراسیون توجه کند، نوع پرده انتخابی و خریداری شده میباشد. زیرا در صورت ایجاد فضایی مجلسی تر و اشرافیتر توصیه میشود از پردههای پارچهای که به طرفین باز میشوند استفاده نمایید ولی برای محیطهای مینیمال و مدرن میتوانید، پردههای بالارو مانند پرده شید ، زبرا و یا رومن را نصب کنید.
امیرحسین عبادی
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
لطفا دیدگاه خود را بنویسید